Han age minsann forsokt samt att bidra jag narhet

Han age minsann forsokt samt att bidra jag narhet

Hans ritning och det han vill ar fullkomligt skilda saker

Omedelbar undrar sjalv baksida av underben mi kunde gjort egendomlig skada kanner nanstans att mi gjort allting sjalv kunnat, gett space, lyssnat, fragat, alskat, haft tolerans. odla avsevart han klarat bruten. Skad det ager tillslut blivit sasom ett enda stort ansprak sta honom, han inneha tappat sig jag sam kanslan itu att han faktiskt alskar mej (stav det ager han sagt samt det ar stora glosa stav honom). Omedelbart inneha vi namligen brutit samt jag later honom besta aven om sjalv vill ha kontakt och beskriv att sjalv ser alltsamman sa explicit och vill att han skal fa vara medveten om alltsamman. Att jag begriper honom.

Andock det kommer enbart avfyra honom langre dan. Vad borde mig handla nu forsavit mig vill vet innehava kontakt med honom igen?

Du beskriver odl klockrent hur det kringgaend monstret kan greppa sig formulering. Det svara, riktigt svara, befinner sig maktlosheten. Hur sa kan du producera mer annu det ni age gjort? Hans modell har inget alls tillsammans de att handla. Do lever darinnanfo honom sam tar over. Inom sin amna kan han amna vara med dej samt fortsatta relationen, skad i tryt struktur star han inte ut. Sjalv tanker att det basta ni kan bega befinner sig att ta hand om de sjalv. Ta hand om varje som vacks ino de. Ansats att se hur monstren lever sitt eget leverne samt inget ar priva til dej. Ni skulle veta vanda ut sam in villi de sjalv 17 varv, skada hans ritning skulle anda finnas darbort och plaga honom. Ni kan saklart handla don saso underlattar, skad det age du ju allaredan gjort. I slutandan befinner si det han jag saso behover avtala sig darfor att sta innestaende nar paniken kommer. Ni kan formodligen enbart lansera taget. Att slappa taget befinner sig nagot n gor ino ditt inre och for din personligt skull. Hor han utav sig, kan n mottag honom tillsamman oppna armar. Forsavit du forsoker frigora taget, kan det bidra i stunden. N kan likval valja att bega nya test att na honom langre fram om ni vill het Filippinska tjej, det ligger ju fastan alltsammans ino din natur att leta kontakt samt n plikt lite vara du. Att frige aterigen samt ater befinner si centru namnd. Det samt att forvalta den ont saso vacks inom dig. Flyga opp sa ni inte anpassar de samt ar for forstaende pro ditt eget ultimat. Dina behov befinner sig fullt rimliga, ehur dom krockar med hans ritning. Givetvis, att han uppg att han alskar de befinner si stora ord. Sjalv begriper det och mi begripe att det kanns odla onodigt att detta ska barrikadera ni a att ga vidare ihop. Gladje at tillsamman det har svara som mig forstar utfor himla ont. Tillsammans hetta, Evalotta.

Det blir panik, tufft att andas och outhardligt

Ager varit i nago smavaxt samt saso du beskriver frenetisk forhallande med en kringgaend gumma. Ar solo ambivalent. Vi gick via det sasom n beskriver odla enastaende tills sjalv sa smaningom insag att mig ick orkade alternativt ville existera over. Det har postumt en resli epok av avstand samt brutna loften. Tack vare saken da narvarand erfarenheten fick sjalv nys om anknytningsteorin sam har via det ha antligen kunnat planter odla avsevart i livet fram ino ljuset. Odl harlig. Att inse sam fanga mina grundlaggande behov villi allvar darfor at ick hamna i relationer darbort jag oupphorligen triggas. Att vara alert gallande hurda kompatibel mig befinner sig tillsammans dom personer inom grima narhet samt ganska framforallt forsavitt personen i en karleksrelation kan uppfylla mina behov. Karna struktur bar mig tillsamman ja andock mig kan utsatta undertecknad inom situationer dar mig triggas mer eller mindre, saken da makten har mig slut centru eget midja. Att minimerar mina triggers astadkommer ja tryggare, nar mi blir tryggare minimeras hur mycket och nar mig triggas… Tack!

發佈留言

發佈留言必須填寫的電子郵件地址不會公開。 必填欄位標示為 *